torsdag 2. juli 2020

Sommerlig vin og mat i skjønn forening

Også denne gangen har vi holdt oss til tre europeiske viner. Vi må bare slå fast at ukens hvite- og roséviner passet oss svært godt. Det var en hvit fra Bourgogne i Frankrike, en rosé fra Alsace i Frankrike og en spansk rød fra Rioja i Spania. Vinene var:

Bouchard Âine & Fils Bourgogne Chardonnay Reserve fra Frankrike
Gustav Lorentz Pinot Noir Rosé fra Frankrike
Federico Paternina Temprenillo fra Spania

Rødvinen var også denne gang den rimeligste – kr 120,80 – så hvordan ville denne klare seg mot de to andre? Det var det store spørsmålet. Vel, den hvite og den rosa var begge flotte viner, passet godt til
maten vi hadde. Rødvinen var litt lukket – ga litt lite. Vi smakte den to ganger – først var den litt avkjølt og deretter i «romtemperatur». Overraskende hjalp ikke dette.
Men en trivelig stund ble det. Kan det bli bedre? Vær-så-god det er servert:https://soundcloud.com/carl-erik-christoffersen/sommerviner-i-rodt-hvitt-og-rose-3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar