Menyen i Gjestehuset som vi ønsker å presentere i dag er svært så innholdsrik. Vi følger opp forrige program med gode råd innen julens mat og drikke. Litt tidlig synes du kanskje, men skal du ha noe glede av de gode råd, må vi begynne nå.
Og sammen med oss har vi en rekke gjester, pent julepyntet. For i dagens gjestehus er det
«juleverksted». Og det blir uten dorullnisser og glanspapir, som kunne ha blitt peispynt og julelenker på treet. Men det blir mye juleaktig musikk – for «å hisse opp stemningen». Så, i dagens gjestehus har vi besøk av Christer Berens. Tidligere restaurantsjef på Bagatelle, vinkelner og ikke minst kjent gjennom gode vinråd i TV2 og i P4. Vi har også besøk av tidligere informasjonssjef i Vinmonopolet Jan Egil Aase. Han sitter sammen med en av våre faste gjester i Gjestehuset – Harald Skulberg. Og den oppgaven de har fått er å gjøre en vurdering av forskjellen på potet- og kornbasert akevitt. I tillegg blir det testing av juleøl og julevin til julematen. Her vil du med andre ord få mange tips før julen setter inn, foruten mengder av god musikk! Gå inn på lenken under og lytt:
http://winetravels.one/onewebmedia/Programmer/20181112GjestehusBerens.mp3
«juleverksted». Og det blir uten dorullnisser og glanspapir, som kunne ha blitt peispynt og julelenker på treet. Men det blir mye juleaktig musikk – for «å hisse opp stemningen». Så, i dagens gjestehus har vi besøk av Christer Berens. Tidligere restaurantsjef på Bagatelle, vinkelner og ikke minst kjent gjennom gode vinråd i TV2 og i P4. Vi har også besøk av tidligere informasjonssjef i Vinmonopolet Jan Egil Aase. Han sitter sammen med en av våre faste gjester i Gjestehuset – Harald Skulberg. Og den oppgaven de har fått er å gjøre en vurdering av forskjellen på potet- og kornbasert akevitt. I tillegg blir det testing av juleøl og julevin til julematen. Her vil du med andre ord få mange tips før julen setter inn, foruten mengder av god musikk! Gå inn på lenken under og lytt:
http://winetravels.one/onewebmedia/Programmer/20181112GjestehusBerens.mp3
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar