Ja, nå har vin- og matjournalisten gått helt av skaftet - eller ikke? I alle fall her kommer
et program om øl til mat. Siden vin-eksperten ikke har så mye greie på
øl, har han fått med seg to "ølhunder" som skal bistå, så vi kommer oss
gjennom programmet på beina. Sammen med Jan Egil Aase og Harald Skulberg
skal vi smake oss gjennom et uttall øltyper av både kjente og ukjente
merker.
Det er mange forskjellige måter å bruke øl på. Mange bruker det som
leskedrikke etter en hard økt med gressklipping i hagen om sommeren.
Stadig flere får øynene opp for at det finnes mange forskjellige øltyper
som passer til ulike typer mat. Faktum er at variasjonen i det øl vi i
dag får på det norske markedet bare øker hele tiden. Stadig flere
utenlandske merker er å få kjøpt, men i tillegg har vi fått her i landet
en rekke micro-bryggerier. Vi har i dette programmet besøkt et av dem.
Klikk her for å hente gode tips om øl fra vår rundtur på Schouskjelleren i Oslo.
Hvis du har lyst til å lære mer om øl-brygging, kan du gå inn på denne lenken:
Øl-brygging
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar