Skal vi oppsummere så må vi si: Mange hyggelige gjester, god musikk, mye øl og deilig pubmat! Kan det bli bedre?
Vil du høre vår "stemningsrapport" kan du høre den her:
God stemning på The Drunken Duck
Kjøkkentjeneste
Her var pubmaten upåklagelig - for den hadde vi selv blitt satt til å lage. Puben hadde nettopp gått til anskaffelse av ny frityrgryte og vi hadde fått lov til å innvie den. Så vi to hadde nok å gjøre.Frityrgryten fungerte upåklagelig og med vår hjelp sydet og freste det i både fiskestykker, chips og i kyllingnuggets. Ikke noe er som en god frityrgryte.
Før friteringen var det utført mange forberedelser. Blant annet var chipsen "halvkokt" før friteringen. Dessuten var det laget en "batter" slik at fiskestykker og chickennuggets ble rullet i denne før frityr.
Engelsk øl smaker kaffe
Denne kvelden var det også ølsmaking. En rekke engelske øltyper var på bordet og vi gjorde så godt vi kunne for å komme oss gjennom smakingen.Kort oppsummert var det tre forskjellige IPA-typer og én Stout Porter. Det var:
- St. Austell Proper Job IPA (Cornwall)
- Marstons Old Empire IPA (Burton upon Trent)
- Wychwood HobGoblin IPA (Oxfordshire)
- The Five Points Brewing Company Stout Porter (London)
Alle de tre IPA'ene var runde og behagelige i smak og duft. Akkurat passe aromatiske. Alle tre passet godt til fish & chips.
Stout'en var interessant duftet og smakte en blanding av kaffe og sjokolade. Passet godt som en avsluttende "dessert".
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar