mandag 30. august 2021

Topp stemning på The Mug and Boar

Besøk av ølbryggeren Finn-Erik Blakstad og
 Radio Riks Oslo-redaktør Knut Jeppsson.
Nok en gang åpnet Askers irske pub The Mug and Boar (Steinkruset og Villsvinet) sine dører for en ny pubkveld. Og dette ble en hel-irsk kveld med det kjente irske bandet The High Kings på besøk. Og at disse gutta klarer å skape god irsk stemning er det ingen av de mange gjestene vi har her som tviler på!

I tillegg til dette har vi fått besøk av ølbryggeren Finn-Erik Blakstad. Han driver Ekeby gårdsbryggeri på Dilling i Moss (ekeby.no). Så vil du kanskje spørre: Er det ikke et sted i Asker som heter Blakstad? Joda, det er det og selvsagt er Finn-Erik derfra innrømmer han - selv om han nå har gjort østfolding av seg.
Grunnen til at vi fikk besøk av Finn-Erik, var at vi skulle få smake på litt forskjellig øl. For han hadde 11 forskjellige ølsorter å by på!

Ekeby Gårdsbryggeri er et lite, lokalt bryggeri i Moss. På gården brygger de håndverksøl av nøye utvalgte råvarer - både lokale og internasjonalt anerkjente - og henter inspirasjon fra både britiske, belgiske og amerikanske bryggetradisjoner.
Gårdsutsalget har åpnet og de vil tilby et utvalg av faste ølstiler, sesongbaserte øl og selvfølgelig våre eksperimenter.
De holder til i låven på idylliske Ekeby Gård i Moss. Er du i området og kan kjenne duften av malt er du hjertelig velkommen innom for å slå av en prat eller kikke på bryggeriet, sier Finn-Erik.

Og hvis du ikke fikk stukket innom puben mens den var åpen, kan du gå inn her og lytte:

Topp stemning på The Mug and Boar


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar