Visste dere at på det nye produksjonsanlegget til Arcus på
Gjelleråsen utenfor Oslo, blir det i høysesongen produsert 14 000 flasker
akevitt pr. time (!) langs de seks produksjonslinjene de har der?
For i dagens vin- og matprogram skal vi på bedriftsbesøk. Sammen
med
vinklubben Panta Rei d’Asti fra Oslo skal vi dit, der det splitter nye gigant-anlegget til Arcus ligger. De fleste av oss kjenner Vinmonopolets anlegg på Hasle – men med vemod må vi slå fast at Vinmonopolet på Hasle nå er historie, og om kort tid er denne bygningsmassen gjort om til boligområde. Uansett er vi på vei til Gjelleråsen, der vi vet vinimportør i Arcus, Sebastian Bredal, står og venter på oss. Og vi som er på tur, det er Ellen, Guro, Jan Egil, Harald, Jan og meg selv.
vinklubben Panta Rei d’Asti fra Oslo skal vi dit, der det splitter nye gigant-anlegget til Arcus ligger. De fleste av oss kjenner Vinmonopolets anlegg på Hasle – men med vemod må vi slå fast at Vinmonopolet på Hasle nå er historie, og om kort tid er denne bygningsmassen gjort om til boligområde. Uansett er vi på vei til Gjelleråsen, der vi vet vinimportør i Arcus, Sebastian Bredal, står og venter på oss. Og vi som er på tur, det er Ellen, Guro, Jan Egil, Harald, Jan og meg selv.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar