Dette skal altså være en blogg for de store vinopplevelser. Vi snakker da selvsagt ikke bare om "de store positive" vinopplevelser, men om vinopplevelser i stor forstand - også de mindre positive. Dette skal også være en blogg for de store kulinariske oppelvelser. Med andre ord kombinasjonen vin og mat (kan det bli bedre?). Vi sier bare vær-så-god det er servert!
onsdag 8. august 2012
Hvitt og sjøgodt = Sant
Da har vi funnet fram en del hvitviner. Sommer-temperaturer eller ikke – de hvite viner er svært anvendelige til mat. Ikke minst sjømat.
Ofte svært så friske og fruktige - det er noe sjømaten liker.
Sammen med den gode nabo Harald (som også tidligere har bistått på kjøkkenet) har vi "tryllet fram noen lekre og pikante retter.
Reker i både naturell form og i mange typer marinader, lodderogn i både frisk og krydret utgave - for ikke å snakke om krabber. Denne gang i form av krabbeklør. Loff og majones hører også med - for ikke å nevne sitron!
Hvofor har vi nå denne sitronen hver gang reker eller andre skalldyr kommer på bordet? Joda, naturell har skalldyr en ganske så tam smak, så det er viktig å få inn litt friskhet. Den samme effekt vil vinen også ha - bringe litt friskhet til måltidet.
Så får vi se da, om vi treffer godt med våre kombinasjoner.
Her finner du programmet: Hvitt og Sjøgodt = Sant
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar