onsdag 8. august 2012

Hvitt og sjøgodt = Sant


Da har vi funnet fram en del hvitviner. Sommer-temperaturer eller ikke – de hvite viner er svært anvendelige til mat. Ikke minst sjømat.
Ofte svært så friske og fruktige - det er noe sjømaten liker.
Sammen med den gode nabo Harald (som også tidligere har bistått på kjøkkenet) har vi "tryllet fram noen lekre og pikante retter.



Reker i både naturell form og i mange typer marinader, lodderogn i både frisk og krydret utgave - for ikke å snakke om krabber. Denne gang i form av krabbeklør. Loff og majones hører også med - for ikke å nevne sitron!
Hvofor har vi nå denne sitronen hver gang reker eller andre skalldyr kommer på bordet? Joda, naturell har skalldyr en ganske så tam smak, så det er viktig å få inn litt friskhet. Den samme  effekt vil vinen også ha - bringe litt friskhet til måltidet.
Så får vi se da, om vi treffer godt med våre kombinasjoner.
Her finner du programmet: Hvitt og Sjøgodt  = Sant

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar