Til denne trenger du følgende ingredienser:
- 8 skiver langtidsmodnet norsk spekeskinke
- 16 stk rød cherrytomat
- 8 båt hvitløk
- 4 ss ekstra virgin olivenolje
- 2 ts grovt havsalt
- 100 g ruccula
- 4 skiver loff
Slik gjør du
- Legg tomater og hvitløk på litt aluminiumsfolie, ha over balsamicoeddik, olivenolje og salt. Brett folie over, klem folien godt sammen slik at du får en pakke. Stekes i ovn på 225°C i ca 10 minutter.
- Grill loffskivene i panne ved sterk varme, eller i ovn på 250°C til brødet har en gyllen overflate. Gni skivene inn med en hvitløksbåt, delt i to.
- Legg ruccula på brødet. Legg 2 skiver skinke på hver brødskive.
- Legg over bakte tomater og hvitløk, og drypp over olivenolje og balsamicoeddik.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar