Oppskriften ble lastet ned på mobilen på en svært så svak internettlinje fra www.matprat.no. Ergo mulighetene er mange.
- 6 stk kyllinglår naturell
- 1 stk løk
- 2 båt hvitløk
- 1 dl tørr hvitvin (vinen var en Sancerre - vi hadde igjen en slant fra hvitvin og reker dagen før)
- 2 boks hermetiske tomater
- 1 ts tørket oregano
- 50 g kokt skinke
- 100 g frisk sjampinjong
- 10 stk sorte oliven
- 3 ss parmesan eller annen ost
- Del over kyllinglårene ved leddet og brun dem i en stekepanne.
- Hakk løk og hvitløk og fres det i en gryte i olivenolje til løken er blank. Tilsett hvitvin og la det koke noen minutter.
- Grovhakk hermetiske tomater og ha dem i gryten sammen med oregano. Legg i de ferdig brunede kyllingbitene i gryten og la dem trekke i ca. 30 minutter eller til de er gjennomkokt.
- Del kalkunskinke i terninger og sjampinjong i båter. Ha skinke, sjampinjong og sorte olivener i gryten. Smak til med salt, pepper og evt. oregano. La det småkoke et par minutter til alt er varmt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar