I dag har vi tatt en liten pause fra alt lammekjøttet vi har omgitt oss med de siste ukene. Riktig nok er det får-i-kål-dagen denne uken, men vi har valgt å finne fram litt nostalgi fra 60- og 70-tallet. Se for deg en studenthybel, stearinlys i tomme vinflasker med masse gammel stearin rent nedover og mye gulost, kjeks, rødvin og druer og selleristenger – for dem som hadde litt ekstra studielån igjen. Og ikke minst litt rocka musikk på høyttaleren. Ja, det er mye ost på bordet i dagens Gjestehus. I studenttiden stort sett av den billigste varianten. I dag har vi vært litt mer sofistikerte, og funnet fram til noe mer variasjon enn jeg husker fra studentlivet. Men i tillegg til alt
dette, kommer jeg etter hvert til å forflytte meg til Oslo og til det gamle Schougs bryggeri. Der har jeg avtalt å
møte Jon Berg, som har skrevet bok om blant annet baskisk mat og vin. Og vi har avtalt å møtes i Norges eneste baskiske restaurant – intet mindre! Tid: 52’55 (avsluttes med musikk). Gå inn på lenken under og lytt:
dette, kommer jeg etter hvert til å forflytte meg til Oslo og til det gamle Schougs bryggeri. Der har jeg avtalt å
møte Jon Berg, som har skrevet bok om blant annet baskisk mat og vin. Og vi har avtalt å møtes i Norges eneste baskiske restaurant – intet mindre! Tid: 52’55 (avsluttes med musikk). Gå inn på lenken under og lytt:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar