Det første brudeparet på
Møkster på 25 år.
|
jeg tok svært alvorlig.
Menyen var så lokal som var mulig å få til:
Hovedrett: Lammelår av lokal Villsau med fløtegratinerte poteter (øya har spesialisert seg på frittgående villsau).
Dessert: Panna Cotta med bringebær.
I dette lille kapellet, på øya rett inn for Marsteinen fyr,
var det bryllup 19. august.
|
Vi skulle teste ut de ulike rettene samt finne ut hvilke viner som ville passe best (det var en hyggelig jobb)!
- Marcato Durello Brut til forrett. En hvit musserende vin fra Soave (ikke Prosecco som mange kunne tro). Vinen var tørr og hadde en friskhet som måtte til for røkelaksen.
- Vi hadde en rød italiener - Tajano Rosso Piceno til lammelåret/hovedretten. Dette var en likandes vin med smak og duft av moreller, skogsbær og modne røde bær og frukter.
- Til desserten var det nok en italiener Doglia Moscato d'Asti. En slik vin er søt og passer til en søt dessert. Dessuten har den akkurat passe med bobler (ikke for mye), slik at de bare forfrisker smaksbildet og ikke noe mer.
-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar