mandag 27. januar 2020

Gjestehuset i Asker lukker dørene

I Gjestehuset har vi testet ut mat og drikke.
Nok en gang åpnes dørene i til en ny hyggekveld i Gjestehuset. Men det er ikke noen hvilken som helst dag. Når dørene lukkes i kveld etter at gjestene har gått hver til sitt, lukkes det for godt her. Men vi kan love at det skal bli et heidundrende avslutningskalas! Her blir det lekre matretter, det blir fantastiske passende viner og for ikke å nevne underholdningen. Da rykte begynte å gå om at Gjestehuset i Asker skulle runde av, ja da meldte de mange verdensstjerner, som
har vært her tidligere, seg på for å få lov til å bidra den siste kvelden!
Hvis jeg ikke tar helt feil har kjøkkensjefen tilberedt en fantastisk tre-retters middag – og kjenner jeg ham rett har han noen overraskelser,
Vi har hatt besøk av kjente vinprodusenter.
også. Og alt dette her har vinkelneren funnet en rekke velsmakende viner til. Uansett har vi planlagt en storstilt festkveld!
Og populært har det vært blant de mange gjestene vi har hatt på besøk gjennom de mange år vi har drevet etablissementet. Så da det ble kjent at vi kom til å ha en siste kveld, gikk billettene unna som varmt hvetebrød! For de som gjerne ville ha billetter, må vi bare beklage. Dessverre er alt helt utsolgt. Faktisk har vi måttet sette inn flere bord for å få plass til alle.
Selv om Gjestehuset stenger sine dører, vil vi
Vi har kommet hjem fra det store
utland med spennende
reisebeskrivelser
som har bragt deg nyttige vintips fortsette med det. Hver mandag kl 18:00 kan du stille din radio inn på FM 101,1 MHz eller du kan gå inn på nett på: www.radioriksoslo.no og høre sendingene der.
Gå inn på lenken under:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar