Dette skal altså være en blogg for de store vinopplevelser. Vi snakker da selvsagt ikke bare om "de store positive" vinopplevelser, men om vinopplevelser i stor forstand - også de mindre positive. Dette skal også være en blogg for de store kulinariske oppelvelser. Med andre ord kombinasjonen vin og mat (kan det bli bedre?). Vi sier bare vær-så-god det er servert!
mandag 1. juli 2019
På vin- og matreise i Libanon
For arkeologer er landet svært spennende. Fortsatt er det mange fornminner som ennå ingen har tatt fatt på å grave ut. Libanon har produsert vin i tusener av år. Beirut har blitt karakterisert som Midtøstens Paris. Og vi vil sterkt anbefale maten, som er utrolig spennende. I Bekaadalen ligger vinhusene som perler på en snor.
Gjennomgående er vinene kjent for å ha høy kvalitet.
Denne gangen har Gjestehusets gode nabo - Harald - og jeg bestemt oss for å besøke en rekke av dem. I dette programmet blir vi tatt i mot på Chateau Musar og på Chateau Ksara. Bare vær-så-god! Det er servert:
På vinreise i Libanon
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar