torsdag 10. januar 2019

Torsken har kommet!


Da er det på nytt torsketid - og det er det også i Gjestehuset! I dag er det god skrei som står på menyen, og vi har her en rekke gode tips du får muligheten til å plukke opp. Dessuten har Gjestehuset en toppmusikere på podiet i dag!
Tiden er nemlig inne for at skreien kommer inn fra Barentshavet. Etter en svømmetur på rundt 3.000 km kommer den inn til
norskekysten for å gyte. Hvis den da ikke havner i våre gryter for å bli en god middag. Fisket etter denne pågår tradisjonelt fra slutten av januar ut til påske.
En norsk spesialitet er torsk og rødvin (franskmenn klør seg i hodet når de hører om
Foto: godtnorsk.no
dette). Det vi må huske er at fisk generelt setter visse krav til rødvinen. Liker du å ha med lever og rogn bør du nok i tillegg holde deg unna de røde og heller velge hvitt, mener ekspertene! Gå inn på lenken under og hør på programmet:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar