Fullt hus i Gjestehuset! |
Nå er det snart påske og det skal markeres i
Gjestehuset. Vår vert vil presentere diverse påskemat og det skal selvsagt bli
tilhørende god drikke til. Og når vi snakker om god drikke til påskematen – så
er det mange som tenker i retning av Bag-in-box eller pappvin, som vi også
kaller dem. Med andre ord vi skal teste ut en rekke pappviner.
Og visste du det
at Norden – deriblant Norge – var de som førte til at dette konseptet ble
funnet opp. Det var store vinoppkjøpere – som for eksempel Vinmonopolet – som
kom til produsentene i Australia, Italia og Spania – og begynte å etterspørre
slikt. I dag ser Vinmonopolet at salget av papp-vin øker merkbart i uka før
påske, og de regner med at det konsumeres rundt 1,9 millioner liter papp-vin i
løpet av påsken. Mot rundt 600 000 liter i en vanlig uke.
Og når vi tenker
oss påskefjellet og lange skiturer, så ligger konseptet After-ski snublende nær. Her
i Gjestehuset kan vi jo tenke oss at vi er på en After-ski tilstelning (selv
om det foregår i mer pyntelige former her). Velkommen inn på lenken under:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar