mandag 19. mars 2018

"Påskepapp" - hva er vel det?


Fullt hus i Gjestehuset!
Nå er det snart påske og det skal markeres i Gjestehuset. Vår vert vil presentere diverse påskemat og det skal selvsagt bli tilhørende god drikke til. Og når vi snakker om god drikke til påskematen – så er det mange som tenker i retning av Bag-in-box eller pappvin, som vi også kaller dem. Med andre ord vi skal teste ut en rekke pappviner.
Og visste du det at Norden – deriblant Norge – var de som førte til at dette konseptet ble funnet opp. Det var store vinoppkjøpere – som for eksempel Vinmonopolet – som kom til produsentene i Australia, Italia og Spania – og begynte å etterspørre slikt. I dag ser Vinmonopolet at salget av papp-vin øker merkbart i uka før påske, og de regner med at det konsumeres rundt 1,9 millioner liter papp-vin i løpet av påsken. Mot rundt 600 000 liter i en vanlig uke.
Og når vi tenker oss påskefjellet og lange skiturer, så ligger konseptet After-ski snublende nær. Her i Gjestehuset kan vi jo tenke oss at vi er på en After-ski tilstelning (selv om det foregår i mer pyntelige former her). Velkommen inn på lenken under:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar