Da er det på nytt torsketid - og det er det også i Gjestehuset! I dag er det god skrei som står på menyen, og vi har her en rekke gode tips du får muligheten til å plukke opp. Dessuten har Gjestehuset en toppmusikere på podiet i dag!
Tiden er nemlig inne for at skreien kommer inn fra Barentshavet. Etter en svømmetur på rundt 3.000 km kommer den inn til norskekysten for å gyte. Hvis den da ikke havner i våre gryter for å bli en god middag. Fisket etter denne pågår tradisjonelt fra slutten av januar ut til påske.
En norsk spesialitet er torsk og rødvin (franskmenn klør seg i hodet når de hører om dette). Det vi må huske er at fisk generelt setter visse krav til rødvinen. Liker du å ha med lever og rogn bør du nok i tillegg holde deg unna de
(Kilde: godfisk.no) |
https://www.radioriks.no/media/k2/videos//5124.mp3
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar