Dette skal altså være en blogg for de store vinopplevelser. Vi snakker da selvsagt ikke bare om "de store positive" vinopplevelser, men om vinopplevelser i stor forstand - også de mindre positive. Dette skal også være en blogg for de store kulinariske oppelvelser. Med andre ord kombinasjonen vin og mat (kan det bli bedre?). Vi sier bare vær-så-god det er servert!
tirsdag 7. mars 2017
Mat- og vin for lille-lørdan
Det er jo slik at onsdag også blir kalt lillelørdag. Tidligere var det vanlig at tjenestefolk fikk fri onsdagskvelden som kompensasjon for arbeid i helgene. Da arrangerte herskapet gjerne middagsselskap som krevde at tjenestefolkene var til stede. Onsdag ble dermed dagen tjenestefolk kunne gå på dans eller kafé og treffe andre i hyggelig samvær, aktiviteter man gjerne forbinder med lørdagskvelden. Derav navnet lillelørdag.
Også denne gangen har vi vært ute og reist. Dagens hovedtema er derfor mat og drikke på mysterie-øya Malta. Her får også oppskriften til nasjonalretten Stuffat tal-fenek (kanin i gryte). Dessuten får du noen gode vintips. Og er ikke det nok,
får du masse god musikk, som for mange vil bli gjenhør med tidligere hits. Så bare vær-så-god!
Gå inn på lenken under og hør:
https://radioriks.no/media/k2/videos//4840.mp3
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar