tirsdag 7. mars 2017

Mat- og vin for lille-lørdan


Det er jo slik at onsdag også blir kalt lillelørdag. Tidligere var det vanlig at tjenestefolk fikk fri onsdagskvelden som kompensasjon for arbeid i helgene. Da arrangerte herskapet gjerne middagsselskap som krevde at tjenestefolkene var til stede. Onsdag ble dermed dagen tjenestefolk kunne gå på dans eller kafé og treffe andre i hyggelig samvær, aktiviteter man gjerne forbinder med lørdagskvelden. Derav navnet lillelørdag.
Også denne gangen har vi vært ute og reist. Dagens hovedtema er derfor mat og drikke på mysterie-øya Malta. Her får også oppskriften til nasjonalretten Stuffat tal-fenek (kanin i gryte). Dessuten får du noen gode vintips. Og er ikke det nok,
får du masse god musikk, som for mange vil bli gjenhør med tidligere hits. Så bare vær-så-god!
Gå inn på lenken under og hør:
https://radioriks.no/media/k2/videos//4840.mp3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar