lørdag 9. november 2019

Testing av julemat i Gjesehuset

Foto: matprat.no
I dagens sending fra Gjestehuset blir det julemiddag og hvilke viner som kan passe til den slags. Vi hører med våre gjester og vi spør ekspertisen, for å få gode råd når man skal kombinere dette. Ribbe er mer hvitt kjøtt, det samme er kalkun og gås. Så er spørsmålet: Skal det være surkål, rødkål, rosenkål, brun saus eller stekefett sammen med maten. Pinnekjøtt har vi flere
ganger forsøkt å få til å passe med vin, men nei. Her i Gjestehuset anbefaler vi øl og akevitt, selv om ekspertene sier noe annet. Tradisjonelt har øl og dram lang historie her i landet, mens vin har vi hatt lite av her nord.
Sammen med alt dette får vi litt "glad-jazz" fra Asker Washboard Five!
Uansett - her er det servert: Testing av julemat i Gjestehuset

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar