lørdag 26. oktober 2019

Lammefrikassé og spennende rødvin!

I Gjestehuset i dag er temaet lam og rødvin. Tidligere har vi hatt lammekoteletter, men i dag altså som virkelig norsk stapelfood. Vi snakker da om en lammegryte i form av lammefrikassé på menyen. Og nettopp denne skal vi teste mot en rekke rødviner, for å finne hvilke som kan
passe best. Og til å hjelpe oss med det har vi avtalt med en rekke av de gjester som kommer her i dag.
Totalt har vi sju forskjellige rødviner vi skal teste mot maten. Disse kommer fra hele fire forskjellige europeiske land. Vi snakker da om Frankrike, Spania, Portugal og Italia.
I følge gjestene har vi fått smakt god mat i dag. Det er hyggelige budskap vi får bringe tilbake til kjøkkensjefen.
Folkets røst – gjennom våre gjester – har sagt sitt. De er det lurt å lytte til – for det er dem som er kundene i dette tilfellet!
Gå inn på lenken under – det er servert. Bare vær-så-god:
Lammefrikassé og spennende rødviner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar