fredag 14. desember 2018

Juleverksted uten dorullnisser!

(Foto: sebolas.com)
Dette blir et juleverksted uten dorull-nisser. alle som har hatt barn har gjort sin plikt på det området! Derimot kan vi love at det blir mye annen moro i dette programmet. Men vinkelneren vår har også i dag funnet fram noen viner han mener kan passe godt til den norske julematen.
Vi har altså en mangfoldig meny. I dag har vi fått kokken til å lage i stand litt italienske smågodt. Ikke akkurat noen tradisjonell norsk julemat, vil
nok du si, men likevel synes jeg det kan være godt å variere litt i jula. Bare det ikke blir noen Grandis!
Og julemat er ikke bare julaften. Mange har svært fet mat på julaften, men da kan det være
Fra nisseverkstedet.
godt med litt mindre fett i romjulen. Tidligere har vi hørt at en kalkun kan være et slikt alternativ. Nesten bare magert kjøtt. Men jeg vil gjerne slå et slag for litt fingermat fra Toscana. Og Toscana blir jo heller aldri feil. Enten det er mat eller drikke.
Så i dag blir det altså litt italiensk smågodt og fingermat. Og til all denne gode maten skal vi smake på diverse viner, som vi håper kan passe. Vi skal også snakke med noen av gjestene her i Gjestehuset også. Her ser jeg de sitter pent pyntet. Så her blir det mye moro!
Så gå inn på lenken under og lytt:

Juleverksed uten dorullnisser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar