mandag 15. oktober 2018

Gjestehuset: Italienske bobler og bruschetta


I døren på Gjestehuset står vi nok en gang og ønsker gjestene velkommen. Temaet i dagens program er italienske prosecco’er (og noen andre musserende viner) og italiensk fingermat i form av bruschetta’er. Totalt har vi hele åtte prosecco’er som vi vil at gjestene skal smake på. For dagens meny er variert. I dag har kokken
fått lov til å lage i stand en rekke smakfulle italienske retter. Og hva annet kan passe bedre enn mange ulike typer Bruschetta. Målet vårt er å finne ut
hva slags mat og smaker kan passe til ulike typer Prosecco. Og det vi har her i dag er altså en Bruschetta-buffet. Den består av forskjellige typer spekemat, det er mozzarella-ost, ricotta, tomat-salat, pesto, balsamicostekt sopp og karamellisert løk. Altså her burde det være noe for enhver smak. Til alt dette skal vi unne oss litt notalgiske musikkinnslag fra podiet i restauranten med bandet Eagles! Kan det bli bedre? Gå inn på lenken under og lytt!
https://www.radioriks.no/media/k2/videos//5285.mp3




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar