søndag 2. september 2018

Mørt som lammekjøtt!

Kilde: matprat.no
Det er tid for lammekjøtt og ikke minst får-i-kål. Og lykkelig vi som er glad i lam: Det meldes om overfylte lagre! I dagens program av Gjestehuset har vi sammen med kollega Jan Egil Aase forsøkt "å knekke koden" i sammensetningen av lammekjøtt og vin. Om vi har lykkes denne gangen, får du høre her. Trolig har vi klart å komme fram til noen gode kombinasjoner også denne gangen. Dette radarparet gir seg ikke så lett!
Vi tar også turen til fjells i 740 meters høyde over havet, sammen med gode venner. Vi skal seters til Nysetra på Ringsakerfjellet. Her skal vi smake lam, lokalt plukket sopp og tyttebær. I tillegg har vi fått samlet noen tilslørede bondepiker (!). Gå inn på lenken under og lytt:
https://radioriks.no/media/k2/videos//5271.mp3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar